“Minut za život”, naziv je humanitarne akcije koju je danas organizovao Klub mladih prijedorskog Crvenog krsta. Sav prihod biće usmjeren za liječenje trogodišnje Milice Jeličić, kojoj je dijagnostifikovan tumor kičmene moždine.  Srđan Kunić, predsjednik pomenutog kluba, zadovoljan je odzivom građana kada je u pitanju prikupljanje priloga za trogodišnju Milicu Jeličić. Vjeruje da će naše malo njoj i njenim roditeljima značiti mnogo.

-Iz ranijih humanitarnih akcija koje smo organizovali, Prijedorčani su se pokazali kao veliki humanisti. Samim tim, nadam se i da će danas ispuniti naša očekivanja, a to je da se skupi potreban novac i da naša Milica ozdravi – optimističan je Kunić.

Milica je trenutno na liječenju u Beogradu i mora da primi osam terapija, kako bi mogla da bude podvrgnuta transplantaciji koštane srži. Aleksandar Vignjević, član Kluba mladih Crvenog krsta, poziva sve one koji su u mogućnosti da pomognu ovoj djevojčici da pobijedi opaku bolest.

-Pozivam sve naše sugrađane da dođu u što većem broju i daju novac u humanitarnu kutiju. U sklopu te akcije, mi mjerimo krvni pritisak i nivo šećera u krvi – dodao je on.

Za Miličino daljnje liječenje potrebno je oko 200.000 evra.  U brojnim ugostiteljskim objektima, zanatskim radnjama, ali i drugim lokacijama u gradu postavljene su kutije za dobrovoljne priloge.  Ovoj djevojčici možete pomoći i uplatom novca na sljedeće brojeve računa:

 5722660000607044,  Mikrofin banka

Za uplate iz inostranstva: BA395550000045058652, SWIFT: NOVIBA2, Nova banka.

B.D.

PrethodniMUZIČKA ŠKOLA: u novu školsku godinu sa 387 đaka
SlijedećiMLADI “RUDARI” GOSTUJU KOD “SLAVIJE”