Povodom Pravoslavne Nove godine, članovi Aktiva mladih Demokratskog narodnog saveza Prijedor Centar i Pećani, organizovali su podjelu paketića korisnicima Dnevnog centra, Udruženja roditelja djece sa posebnim potrebama „Neven“.

-Ovu akciju smo organizovali sa ciljem da korisnicima uljepšamo praznične dane. Čuli smo da su im jako potrebne namirnice za pripremu obroka, pa smo se organizovali da im pomognemo koliko možemo. Ovoj akciji pridružio se i vlasnik Auto centra „Auto D“ Dragan Pepić, sa paketima prehrambenih proizvoda, koji će korisnicima dobro doći za obroke u narednom periodu – rekao je Mladen Stupar, predsjednik Aktiva mladih DNS-a Prijedor Centar.

U Dnevnom centru, Udruženja “Neven” svakodnevno boravi 37 korisnika. Većina njih je socijalno ugrožena, a tokom boravka u Dnevnom centru imaju obrok, razne aktivnosti i druženje. Sve što im je potrebno.

Korisnici sami izrađuju razne rukotvorine, te na taj način i zarade za svoje potrebe. Priliku da vidimo njihove radove imali smo na brojnim izložbama i manifestacijama u našem gradu. Udruženje “Neven” ove godine obilježava 30 godina postojanja i rada.

K.V.

PrethodniKOREANAC VODI TRODNEVNI SEMINAR TEKVONDO KLUBA „KOZARA“ (VIDEO)
SlijedećiNOVOGODIŠNJI POKLON SDS-a OCU PETORO DJECE