-2.2 C
Prijedor
Utorak, 7 Februara, 2023

MLADIĆ IZVRŠIO SAMOUBISTVO PUCNJEM IZ VATRENOG ORUŽJA

Najnovije vijesti

Omarskom je, juče ujutro, odjeknula stravična vijest da je 25-godišnji Nenad Tomaš, oko dva sata poslije ponoći, počinio samoubistvo pucajući  u sebe iz vatrenog oružja. Uz navođenje inicijala, u Centru javne bezbjednosti Prijedor je potvrđeno da je 25-godisnjak izvršio samoubistvo.

img_9516
Omarska

Motivi zbog kojih se odlučio na ovaj korak su nepoznati, a o tragediji  nerado govore i oni koji su poznavali Tomaša, osim tvrdnje da je bio dobar i pošten momak. U Omarskoj saznajemo da je Nenad, prije dvije godine,  imao stravičnu saobraćajnu nesreću, od čijih posljedica se dugo oporavljao. Ljetos je otišao da radi u Crnu Goru, a u Omarsku se, prema priči njegovih poznanika i prijatelja, vratio u ponedjeljak. Motivi tragedije i kobnog koraka na koji se odlučio ovaj 25-godišnjak nisu poznati. Omarskom kruži  nezvanična priča da se mladić ubio dok je telefonom razgovarao s bivšom djevojkom, s kojom je ranije bio u vezi.

– Ona je  čula pucanj, nakon kojeg se Nenad više nije javljao. Ne znajući šta se dešava, zvala je njegovog brata koji je s ocem brzo stigao do ugostiteljskog objekta u kojem je mladić iznajmio sobu. Nažalost, stigli su prekasno, nije mu bilo pomoći – ispričao je jedan od mještana Omarske koji nije želio da mu se ime pominje u javnosti.

Nenad Tomaš će biti sahranjen sutra, na mjesnom groblju Pušci u Omarskoj. Iza sebe je ostavio užu porodicu, rodbinu, brojne prijatelje i poznanike.

M.Z.