18.8 C
Prijedor
Četvrtak, 21 Septembra, 2023

MO DNS-a ČIRKIN POLJE – NIZ AKTIVNOSTI POVODOM VASKRSA

Najnovije vijesti

Članovi Mjesne organizacije Demokratskog narodnog saveza Čirkin Polje u okviru kojeg djeluje Aktiv žena i omladine DNS-a sa ovog područja, u susret najradosnijem hrišćanskom prazniku Vaskrsu sproveli su niz aktivnosti.

Vaskršnje jutro proveli su sa mališanima, koji su smješteni na Odjelu pedijatrije prijedorske bolnice “Dr Mladen Stojanović”, te im uručili prigodne poklone. – Uz pomoć naših članova i ljudi dobre volje, sakupili smo novac kako bi obezbjedili prigodne poklone za naše mališane i barem malo ih obradovali na ovaj veliki praznik – rekla je predsjednik Aktiva žena DNS-a Čirkin Polje Zorica Knežević.

U prostorijama Društvenog doma u Čirkin polju na Veliki ponedjeljak održana je tradicionalna Vaskršnja tucijada. – Želja nam je bila da se okupimo u našem Društvenom domu i organizujemo takmičenje za najjače jaje. Pobjednicima su uručeni prigodni pokloni, a uspjeli smo da prikupimo i određena novčana sredstva koja ćemo uručiti osobama kojima je naša pomoć potrebna – rekla je predsjednik Omladine DNS-a Čirkin polje Sandra Vučkovac.

Predsjednik Mjesne organizacije DNS-a Čirkin Polje Zlatko Ritan je rekao da su članovi ove organizacija prethodnih dana radili na uređenju prostorija i dvorišta Društvenog doma u Čirkin polju i napominje da ih očekuje još niz aktivnosti koje će organizovano sprovesti na ovom području grada.

M.Stegić