13.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

Motocikl „Torini“ na evropskom i svjetskom tržištu

Najnovije vijesti

Lijepe vijesti stižu iz prijedorskog „Cromexa“. Motocikl „Torini“, najnoviji proizvod ovog preduzeća, predstavljen je na Međunarodnom sajmu industrijskih tehnologija „Hannover Messe 2019“ u Njemačkoj. I to nije sve: potpisan je ugovor sa „Damler Motorsom B.V.“, koji je postao ovlašteni zastupnik i distributer motocikla „Torini“ za evropsko i svjetsko tržište.

– Prepustili smo im kompletnu distribuciju naših motocikala za evropsko i svjetsko tržište, s tim da smo mi zadržali dio bivše Jugoslavije. Sinoć su puštene cijene, već smo primili i prve narudžbe, ljudi su veoma zainteresovani za naš proizvod. Posebno smo ponosni na to što nam je proizvodnja motocikala omogućila zapošljavanje 15 žena, to su naše vrijedne Prijedorčanke, koje će biti dio našeg tima. Kompletna reklamna kampanja za ove motocikle biće rađena u našoj zemlji. Insistirali smo da se predstavljaju bh gradovi, jer ipak je ovo proizvod iz Prijedora i volimo da se to zna – kaže portparol „Cromexa“, Alma Ćirkić.

Cijena električnog motocikla se kreće oko 1.700 evra, benzinca automatika 1.330 evra, a benzinca sa mjenjačem 1.315 evra, plus PDV. Promotivna akcija traje do 14. aprila, a više detalja možete pronaći na „Cromexovoj“ Fejsbuk stranici ili putem mejla prodaja-bosna@torini-moped.com.

M.Šodić

Foto: Kozarski vjesnik, „Cromex“