U Sportskoj dvorani „Mladost“ u Prijedoru održan je solistički koncert Željka Samardžića. Ovaj muzički spektakl upriličen je povodom 8. marta, Dana žena, a u njemu su uživale brojne Prijedorčanke, ali i Prijedorčani. Samardžić kaže da mu je zadovoljstvo pjevati u gradu na Sani, gdje je uvijek rado viđen gost.

-Zadnji put sam ovdje bio prije 10 godina, na trgu, za Dan grada. Publika je bila predivna. Iskreno, ja već duže vrijeme nemam specijalno zakazanih nastupa za 8. mart. Iza sebe imam 38 koncerata u Sava centru i pet u beogradskoj „Areni“. Dešavalo se da kada budem raspoložen za dobar koncert da sala bude zauzeta i onda sam odlučio da mi 8. mart bude svaki dan – rekao je Samardžić novinarima u Prijedoru.

Njegov novi album „Mila“, iako se razlikuje od prethodnih, odlično je prihvaćen kod publike. Pjesme su, uglavnom, ljubavne, a neke od njih posebno su se izdvojile.

-Mislim da je najveća reakcija bila na pjesmu „Šteta“. Ona na You Tube ima već oko 12 miliona pregleda, iako se ja ne bavim mnogo time. Mislim da se popularnost jednog pjevača najbolje mjeri na blagajni, kada dođete u neko mjesto onda vidite kakvo je interesovanje – smatra on.

Za Samardžića je u Prijedoru organizovan i prijem kod gradonačelnika.

B.D.

PrethodniU NESREĆI POGINUO VOZAČ DAČIJE LOGAN
SlijedećiPOGLEDAJTE Koja naselja su sutra bez struje