Srijeda, 24. Aprila 2024.
7.8 C
Prijedor

NA REPUBLIČKOM TAKMIČENJU U DOBOJU OŠ “PETAR KOČIĆ” OSVOJILA PRVO MJESTO

NAJNOVIJE VIJESTI

Učenici osnovnih škola “Petar Kočić” iz Prijedora i Kozluka osvojili su prva mjesta u muškoj, odnosno ženskoj konkurenciji na Republičkom finalu u malom fudbalu Malih olimpijskih igara Republike Srpske za osnovne škole, koje održano u Osječanima kod Doboja.


U muškoj konkurenciji učenici Osnovne škole “Petar Kočić” iz Prijedora pobjedili su vršnjake iz višegradske škole “Vuk Karadžića”, dok su u ženskoj konkurenciji učenice Osnovne škole “Petar Kočić” iz Kozluka bile bolje od vršnjakinja iz škole “Aleksa Šantić” iz Vukosavlje.

Treće mjesto zauzeli su učenici “Svetog Save” iz Zvornika u muškoj, a učenice “Desanke Maksimović” iz Oštre Luke u ženskoj konkurenciji.

Na Republičko finalno takmičenje u malom fudbalu plasiralo se po šest muških i ženskih ekipa, koje predstavljaju najbolje osnovne škole u malom fudbalu iz Sarajevsko-romanijske, hercegovačke, banjalučke, prijedorske, semberske i dobojske regije.

Turnir je juče otvorio viši stručni saradnik u Ministarstvu porodice, omladine i sporta Republike Srpske Dragan Vuković.

Domaćin je Osnovna škola “Radivoje Domanović” iz Osječana uz podršku grada Doboja.

izvor: Srna