Na startu jubilarnog 35. turnira u malom fudbalu “Mladost 2018” za  mlađe kategorije, strijelci su pokazali efikasnost i u četiri susreta postigli 18 golova. Čast da otvore Turnir, na kome učestvuju 33 ekipe, imali su pjetlići. Ekipa “Kafe Milenijum” je sa 5:1 pobijedila tim FSA (“M&M Plastik doo Prijedor”). Matea Nenadović, član FK “Partizan” Beograd, postigao je četiri gola.

Tim pionira “Picerija OK” je sa visokih 8:0 deklasirao ŠF “Braća Đurovski” , a četiri gola postigao je Dragoslav Jovičić. Pjetlići  FK “Rudar-Prijedor” sa 3:0 savladali su tim “Mane Turs”. Pioniri tima “Naš Market” sa 1:0 pobijedili su “PP Preduzeće”.

Danas, četvrtak, od 18 časova igra se susret FK “Deportivo 2016”- ŠF”Braća Đurovski” (M&M Plastik doo Prijedor” (cicibani), a od 18.25  “Naš Market”-“Pekara Ognjište” i  od 18.50 “Radnik Taksi Trio”- TD “Mont” (kadeti). U 19,20 časova je meč  FK “Svodna”- “Makos” (predpioniri) i  od 19.50

“Picerija OK”-“Hit Taksi” (kadeti).

Najbolje ekipe predpionira, pionira i pjetlića učestvovaće na turniru u Banjaluci i pokušati izboriti vizu za turnir najboljih šest država Balkana, kaže Stojan Janjetović, koordinator FFA lige za Prijedor.

– Finaliste Turnira “Mladost 2018”, uz novčane nagrade, očekuju pehari, medalje i diploma, a posebna priznanja dobiće najbolji igrač, golman i strijelac – ističe Darko Stojanović, direktor JU “Dvorana Mladost”, organizatora Turnira.

Takmičenje se nastavlja 11. januara. Pokrovitelj Turnira je Grad Prijedor, a medijski pokrovitelj IPC “Kozarski vjesnik”.

M.Bogun

PrethodniSUTRA POČINJE ISPLATA DECEMBARSKE PENZIJE
SlijedećiBICIKLISTIČKI KLUB “KOZARA” U NOVIM PROSTORIJAMA (VIDEO)