U prostorijama Gradskog fudbalskog saveza Prijedor, potpisan je ugovor između FK „Radnik Urije“ i građevinske firme „Tošić“ koji reguliše početak prve faze radova na bivšem stadionu „Trgoprodaja“ na Urijama.

Prema projektu JP Zavod za izgradnju grada Prijedora, koji je ujedno i nadzorni organ, u prvoj fazi biće urađeni temelji za svlačionice, dok će druga faza biti na proljeće 2018. godine. Vrijednost radova je 20.556 KM. Predsjednik Kluba Slaviša Kralj ističe da će Urije, nakon skoro više od 25 godina, dobiti fudbalski teren uslovan za treniranje, utakmice i ostala dešavanja na tom području.

FK „Radnik Urije“ dobio je početnu pomoć gradskih struktura za konačno rješavanje pitanja infrastrukture ovog kluba. Zahvalnost duguju Savjetu mjesne zajednice Prijedor 2 (Urije), JP Zavod za izgradnju grada Prijedor, GFS Prijedor, PFS Prijedor te gradonačelniku Milenku Đakoviću, građanima i simpatizerima fudbala.

– Pred FK „Radnik Urije“ je velika obaveza i odgovornost da u narednom periodu, zajedno sa svim relevantnim institucijama i sportskim saradnicima, pokuša animirati što veći broj ljudi da se uključe u pomoć za brži napredak u izgradnji ovog objekta koji Urije i svi ljubitelji fudbala očekuju dugi niz godina – kaže Kralj.
M.Bogun

PrethodniOFK „BRDO“: SA ŠEST GOLOVA PORAZILI „NAPRIJED“
SlijedećiJEDNOMJESEČNI PRITVOR DVOJICI OSUMNJIČENIH ZA IZNUDU