6.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 26 Februara, 2024

NACIONALNI PARK “KOZARA” – NOVOGODIŠNJI PRIJEM ZA BROJNE SARADNIKE

Najnovije vijesti

Nacionalni park „Kozara“ organizovao je novogodišnji prijem za svoje saradnike, pojedince, kolektive i predstavnike medija. Bila je to prilika za sumiranje rezultata u neformalnom druženju na kraju  uspješne godine.

staza-ima-15-prepreka

Najljepši biser Krajine, i ove godine, okupio je veliki broj posjetilaca. Radi razvoja turizma i stvaranja povoljnih uslova za odmor i rekreaciju, godinama uposlenici pripremaju Park za posjetioce. Urađeno je dosta toga.

img_0872

Uređene su pješačke staze, popravljene turističke table, uređena izletišta, sportski sadržaji za biciklizam, penjalište i mjesta za najmlađe na Kozari.

img_3000

– Uredili smo edukativne staze u Memorijalnom kompleksu, trim stazu, te smo dosta toga uradili na markiranju i obilježavanju prostora Parka, uređenju izletišta i izvorišta potoka i izgradnji mostića preko njih – rekao je Dragan Romčević, direktor Nacionalnog parka “Kozara”.

nova-ski-staza-na-kozari

Ove godine izvođeni su radovi i na skijaškom terenu. U Nacionalnom parku skijašima poručuju da će uslovi u ovoj sezoni biti mnogo bolji, te da samo čekaju snježne dane.

M. Stegić

Foto: Giga

img_3010 img_3008 img_3007 img_3006 img_3002