17.8 C
Prijedor
Petak, 31 Marta, 2023

NAJMLAĐI PRIJEDORČANI NA PRIJEMU KOD GRADONAČELNIKA

Najnovije vijesti

U okviru obilježavanja Dječije nedjelje, gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković organizovao je tradicionalni prijem za mališane iz Dječijeg vrtića „Radost“.

Kako je rekao gradonačelnik, susreti sa djecom su uvijek prijatni i zanimljivi, a ovaj put pričalo se o pravima djece, njihovim željama i potrebama. – Dječija nedjelja je posvećena pravima djece, koja im moraju obezbijediti odrasli i njihovi roditelji, a mi se trudimo da sva ta prava ispoštujemo. Djeca nam svake godine dolaze u goste, a vrlo rado i mi idemo kod njih – rekao je Đaković. 

U Gradskoj upravi mogle su se čuti pjesmice, priče i recitacije. Tradicionalno, mališani su gradonačelniku uručili simboličan poklon. Rada Kosić, vaspitač u Dječijem vrtiću “Radost”, kaže da se Dječija nedjelja u njihovom vrtiću obilježava nizom aktivnosti. – Djeca se inače raduju kada idu nekome u posjetu, a ove godine kod gradonačelnika su došli predškolci i srednja grupa mališana – dodala je ona.

U prijedorskim vrtićima, državnim i privatnim, nalazi se oko 600 djece, a za sve njih gradonačelnik je i ove godine obezbijedio poklone.

M.Šodić

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!