5.8 C
Prijedor
Utorak, 28 Novembra, 2023

NAKON RUDARA I OMARSKA OSTALA BEZ TRENERA, JELISAVAC OTIŠAO ZBOG LOŠIH REZULTATA, A KRULJ IZ PRIVATNIH RAZLOGA

Najnovije vijesti

Zlatko Jelisavac, podnio je ostavku na mjesto glavnog trenera, što je Upravni odbor i prihvatio, naveli su iz Fudbalskog kluba Omarska.

Podsjetili su da je Jelisavac u klub došao u junu 2020. godine kao koordinator stručnog rada i pomoćnik Milenku Vuleti.

“Ekipu je kao šef stručnog štaba preuzeo u avgustu 2022. godine kada smo bili u težoj situaciji nego sada i u prošloj sezoni sa ekipom ostvario cilj- opstanak u Prvoj ligi. Loši rezultati na početku ove sezone su i presudili da donese ovu odluku”, saopštili su iz FK Omarska.

Dodaju da se Upravni odbor, čitava ekipa i radna zajednica zahvaljuju Jelisavcu na odgovornom i predanom radu i što je svojim iskustvom pomogao da se klub za ove tri godine podigne na još veći nivo.

“Ekipu će u narednim danima voditi Saša Keranović i Anando Krecelj, a javnost će biti blagovremeno obavještena o daljim odlukama Upravnog odbora”, zaključili su iz FK Omarska.

Podsjećamo, samo dan ranije mediji su objavili da mladi stručnjak iz Srbije Bojan Krulj više nije trener Rudar Prijedora.

Krulj je podnio neopozivu ostavku na mjesto šefa stručnog štaba Rudara, a ono što je jasno, rezultati i igra nisu razlog ovakve odluke. Ekipu iz grada na Sani ostavlja na vrhu prvoligaškog karavana sa 20 bodova iz osam utakmica.

Prijedorčani su saopštili da je Krulj ostavku podnio iz privatnih razloga, te da će do daljeg ekipu voditi vječiti „vatrogasac“ Srđan Marjanović.

Rudar ove sezone ima najviše ambicije u Prvoj ligi Republike Srpske, a sada ostaje da se vidi kako će ova situacija uticati na ciljeve koji su postavljeni pred početak sezone.

KV, Srpskainfo