12.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

RAJKO MASTIKOSA NAKON SLIJETANJA U JARAK, IZAŠAO NA PUT I POGINUO

Najnovije vijesti

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.55h na magistralnom putu Prijedor-Sanski Most, u Rasavcima poginuo je Prijedorčanin R.M. On   je vozio „fiat punto“ koji je sletio u jarak pored ceste.

img_3457

Nakon slijetanja napustio je vozilo,  izašao na magistralni put, vjerovatno da potraži pomoć i u tom trenutku ga je udario „rover“ koji je iz pravca Sanskog Mosta vozio  V.Č. (32) iz Prijedora.

img_3453

R.M. je kako saznajemo, preminuo na licu mjesta. Vozilom „fiat punto“  upravljao je Rajko Mastikosa iz Prijedora, dok je za volanom “rovera” koji je udario smrtno stradalog Mastikosu sjedio Vladimir Četić iz Rasavaca, potvrđeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

img_3468

Više detalja o teškoj saobraćajnoj nesreći slijedi nakon uviđaja, kojem na licu mjesta uz policijske službenike PS za bezbjednost saobraćaja iz Prijedora prisustvuje i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva iz Banjaluke.

img_3471

Inače na ovoj putnoj dionici, na samo kilometar od ove saobraćajne nesreće, sat kasnije, dogodila se još jedna saobraćajka. S ceste je oko 6.30 h  sletio „reno klio“ koji je vozio D.M.  (34) iz Sanskog Mosta. On u nesreći nije povrijeđen, a na vozilu je pričinjena materijalna šteta.

M.Z. i D.St

Foto Dragan Stojnić Giga