U Republici Srpskoj narednih dana biće promjenljivo vrijeme, uz porast dnevnih temperatura, podaci su Republičkog hidrometeorlološkog zavoda. Sutra ujutru će biti pretežno vedro i prohladno, ponegdje uz slab mraz, a tokom dana sunčano i toplije, uz vjetar slab zapadni ili promjenljiv.

Minimalna temperatura vazduha biće od minus dva do pet, u višim predjelima od minus četiri, a maksimalna od 14 do 19, u višim predjelima od osam stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 6. aprila, ujutru i tokom dana biće pretežno vedro, sunčano i još toplije nego prethodnog dana. Poslijepodne se očekuje postepeno naoblačenje koje će tokom večeri i noći na četvrtak dati slabu kišu u južnim i istočnim predjelima.

Minimalna temperatura vazduha biće od dva do osam, u višim predjelima od minus jedan, a maksimalna od 15 do 22, u višim predjelima od 10 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak, 7. aprila, ujutru biće oblačno i malo svježije, na sjeveru sa slabom i povremenom kišom, a na jugu i istoku sa umjerenom do jačom kišom. Tokom dana i poslijepodne očekuje se prestanak padavina uz postepeno razvedravanje prvo na sjeverozapadu, a potom i u ostalim predjelima.

Minimalna temperatura vazduha biće od pet do 10, u višim predjelima od dva, a maksimalna od 11 do 18 na sjeveru i jugu, u višim predjelima od sedam stepeni Celzijusovih.

U petak, 8. aprila, ujutru će biti malo do umjereno oblačno, na jugu i zapadu pretežno oblačno, mjestimično uz slabu kišu. Tokom dana biće sunčano, uz malu oblačnost, na jugu i zapadu i dalje promjenljivo.

Minimalna temperatura vazduha biće od pet do 10, u višim predjelima od tri stepena, a maksimalna od 11 do 18, na sjeveru do 21, u višim predjelima od sedam stepeni Celzijusovih.

SRNA

PrethodniDA BI IMALA STABILAN MIR, SRPSKA MORA IMATI JAKU POLICIJU
SlijedećiSTIPENDIJE ZA 27 PERSPEKTIVNIH SPORTISTA