2.8 C
Prijedor
Srijeda, 30 Novembra, 2022

NAŠIH “90 GODINA”: UČESNICI FUDBALSKOG TURNIRA BILI KOD GRADONAČELNIKA

Najnovije vijesti

U obillježavanje devedesetog rođendana FK “Rudar-Prijedor” krenuće se danas, međunarodnim fudbalskim turnirom za kadete. Snage će na terenu odmjeriti mlađe kategorije prijedorskog “Rudara”, italijanske “Triestine”, novosadske “Vojvodine” i “Alfe” iz Modriče. Predstavnike ovih ekipa danas je primio i gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković. – Očekujem da će, pored Svjetskog fudbalskog prvenstva, obilježavanje ovog velikog jubileja biti događaj koji će zaokupiti najviše pažnje prijedorskih sportskih sladokusaca. Vjerujem da ćemo na dostojanstven način obilježiti 90. godišnjicu ovog kluba – rekao je Đaković.

Na prijemu je bio i čuveni trener i nekadašnji igrač “Rudara” Dragoljub Bekvalac.

-Velika mi je čast biti u mom Prijedoru. Drago mi je što sam dio ove velike manifestacije, za koju se nadam da je početak povratka “Rudara” na fudbalsko mjesto koje zaslužuje – poručio je Bekvalac.

Organizatori obiljažavanja velike godišnjice “Naših 90 godina” pozvali su sve Prijedorčane da u što većem broju danas i sutra dođu na gradski stadion kako bi vidjeli dobar fudbal i učestvovali u proslavi.

 

Z.J.