13.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

TRODNEVNA POTRAGA ZA DJEVOJKOM BEZ REZULTATA  

Najnovije vijesti

Ni treći dan potrage za sedamnaestogodišnjom Prijedorčankom, koja je u noći između četvrtog i petog marta upala u rijeku Sanu kod gradskog mosta, nije dao rezultate. Tijelo nesrećne djevojke nije pronađeno, a nema ni bilo kakvih indicija gdje bi se moglo nalaziti.

Nebojša Miljuš
Nebojša Miljuš, komandir TVJ Prijedor

– Pripadnici Specijalne jedinice za spasavanje na vodi i pod vodom  Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor, zajedno sa službenicima  jedinice za podršku Centra javne bezbjednosti Prijedor, i pored otežanih uslova izazvanih kišom, neprekidno tragaju po obalama i koritu Sane od Prijedora do Novog Grada – rekao je Nebojša Miljuš,  komandir Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor. On je dodao da će potraga biti nastavljena istim intenzitetom, sve dok se ne pronađe tijelo djevojke nestale u nabujaloj Sani.

Iz Centra javne bezbjednosti Prijedor rekli su da su pripadnici policije neprekidno na terenu duž obala Sane, ali da ni oni nisu naišli na bilo kakve tragove. Potraga za nesrećnom djevojkom traje intenzivno od nedjelje u dva časa, kada je policiji prijavljen njen pad u vodu sa gradskog splava.

 

P .Š.

foto: Giga