Četvrtak, 25. Aprila 2024.
11.8 C
Prijedor

NDP POZVAO GRAĐANE DA IZAĐU NA IZBORE U ŠTO VEĆEM BROJU

NAJNOVIJE VIJESTI

Na predizbornoj tribini održanoj u Omarskoj, svoj politički program i kandidate za odbornike u Skupštini grada Prijedora predstavio je Narodni demokratski pokret.

Nosilac odborničke liste ove stranke, Dragan Dragojević pozvao je građane da iskoriste svoje demokratsko pravo i da izađu na izbore.

– Želim da građani svojim glasom podrže naše kandidate, jer NDP ima listu sačinjenu od kvalitetnih ljudi. Mi želimo da od Prijedora napravimo mjesto u kojem se živi, a ne da to bude prolazna stranica  i „kamp“ za obuku onih koji će otići da rade u Njemačkoj i drugim zemljama – poručio je Dragojević.

Mještanima Omarske se predstavio i Dušan Berić, kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Prijedora. On se osvrnuo na nedostatak banke u ovom mjestu, s obzirom na broj stanovnika i privrednih subjekata, te poručio da je to jedna od stvari koje treba mijenjati.

– Moguće je napraviti  promjene, jer sve je više ljudi koji prate Savez za promjene. Ja sam čovjek koji je decenijama u privredi i znam kako se pravi novac, kako se poštuje radnik i tako ću raditi ukoliko budem gradonačelnik – rekao je Berić.

Svoje stranačke kolege u Omarskoj je podržao i Dragan Čavić, predsjednik NDP-a, koji je istakao da se mora raditi na jačanju veza Prijedora i Banje Luke, gradova nosilaca razvoja Krajine.

Z.J. foto: srna