-3.2 C
Prijedor
Utorak, 7 Februara, 2023

NE SMIJEMO BITI OPTEREĆENI PROŠLOŠĆU, MORAMO GLEDATI U BUDUĆNOST (FOTO+VIDEO)

Najnovije vijesti

Polaganjem vijenaca na Centralno spomen-obilježje “Za krst časni” i pred spomen-bistu akademika i osnivača Srpske demokratske stranke Jovana Raškovića, danas je počelo obilježavanje Petrovdana, krsne slave Gradskog odbora SDS-a Prijedor.

Milan Tubin, predsjednik Gradskog odbora Srpske demokratske stranke Prijedor, rekao je da je tradicija slavlja Petrovdana, kao krsne slave ove stranke, duga 27 godina. Po njegovim riječima, ove godine je proslavljaju sa porukom da se, bez obzira ko iz koje političke opcije dolazio, treba prihvatiti posla, obezbijediti nova radna mjesta i spriječiti masovni odlazak mladih l u inostranstvo.

. Gradski odbor Srpske demokratske stranke Prijedor je u opoziciji, ali uvijek će podržati konkretne ideje i projekte koji idu u koristi svih građana, naglasio je Tubin.

Borislav Bojić, poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH, ocijenio je da su i danas neki ljudi opterećeni prošlošću, iako je budućnost ono oko čega bi svi trebalo da budu okupljeni i jedinstveni.

U Gradskom odboru ove stranke najavili su da će broj odbornika u gradskoj skupštini biti povećan sa pet na sedam. Imena će, kako najavljuje predsjednik Tubin, biti poznata na prvoj narednoj sjednici.

Nakon polaganja vijenaca slavski ručak je upriličen u hotelu Prijedor.

P.Š.

foto: Giga