„Nektar“ mini fudbalska liga Prijedor, koja se igra u okviru Lige BiH, nastavljena je susretima 3. kola. Kao i na startu takmičenja,  kad je u dva kola postiguto 67 golova,  strijelci su bili efikasni i u četiri susreta postigli 38 golova.

Tim „Brzi-Bio Mio“ rezultatom  10:6  savladao je  „ArcelorMittal“. Po tri gola postigli su Danijel Bilbija i Vladan Galonja. Željeznice Republike Srpske su sa 7:4 pobjedile sastav „Naš Market“. Prvu pobjedu ostvarila je ekipa „Niskogradnja Rokvić“ koja je sa 3:2 slavila protiv sastava Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske. Ekipe „Gril Pikant“- „Mira  A.D.“ odigrale su nerješeno 3:3 i to je prvi remi ove Lige. Meč „FSA Pilana MIS“- „Druga pješadijska četa“ završen je rezultatom 3:0 obzirom da se vojnici nisu pojavili na parketu dvorane „Mladost“. Nakon tri kola, sa po devet bodova vodeća je „FSA Pilana MIS“, a druge su, sa istim brojem bodova  Željeznice Republike Srpske, dok je sa sedam bodova treća „Mira A.D.“.

Prvi od 105 golova postigao je Dragoslav Stakić,  a jubilarni stoti gol postigao je Vladan Galonja iz ekipe FK „Brzi-Bio Mio“. On je sa sedam golova vodeći  na listi strijelaca, a sa šest golova slijedi ga Nebojša Kečan iz ekipe „Arcelor Mittal“, te Goran Kotaran koji je za prvoplasiranu ekipu „FSA Pilana MIS“postigao pet golova.   Turnir, koji organizuje Fudbalski Klub „Deportivo 2016“ Prijedor,  nastavlja se u nedjelju, 24. decembra, a u derbiju se sastaju Željeznice Republike Srpske i „Mira A.D.“.  Nakon  ovog kola uslijediće pauza,  a  Turnir će biti nastavljen u februaru 2018. godine.

M.Bogun

PrethodniPU PRIJEDOR: STANJE BEZBJEDNOSTI DOBRO I STABLNO (VIDEO)
SlijedećiKOŠARKA: „ROGATICA“  PALA  U POSLJEDNJOJ ČETVRTINI