Nektar Puls Fest biće održan 28. i 29. juna u srcu Nacionalnog parka Kozara, a osim nestvarnog prirodnog ambijenta, nadaleko poznate (tradicionalne i domaće) hrane i pića, okupiće najveća regionalna muzička imena, te svim generacijama prirediti atmosferu za pamćenje.

Na Kozaru nam stižu: Električni Orgazam, Partibrejkersi, Kerber, Fijasko, Kepa & Free Spirits (SMAK), S.A.R.S i Psihomodo Pop.

Osim koncerata, svim posjetiocima ponudiće zanimljiv dnevni sadržaj u prirodi – prilagođen pojedincima i porodicama. Priroda koja oduzima dah, hrana i piće poznati po svom kvalitetu i autentičnosti, bezvremenski hitovi regionalnih muzičara, još uvijek besplatan kamp sa oko 10.000 mjesta, dostupan i obezbjeđen (besplatan) parking za oko 5.000 automobila, organizovan prevoz, te uređena infrastruktura, nakon samo dva izdanja – festival svrstavaju u sam vrh regionalne festivalske ponude.

Posebnu dobrodošlicu 28. juna, Nektar Puls Fest će prirediti svim bajkerima, za koje je obezbijeđen i advekvatan parking prostor i druge pogodnosti. Ovogodišnji partner u organizaciji je Moto klub „Otpisani“ iz Prijedora.

Nektar Puls Fest organizuje posebnu akciju za sve studente i srednjoškolce u mjesecu maju! Uz jednu kupljenu kartu, drugu dobijate gratis. Povedite dragu osobu i uživajte u nestvarnom ambijentu Nacionalnog parka Kozara i uz najveća imena regionalne muzičke scene.

Festivalske ulaznice po cijeni od 15 KM (jednodnevna) i 25 KM (dvodnevna) su u prodaji putem servisa www.kupikartu.ba, na Trgu Krajine i Studentskom centru Nikola Tesla u Banjaluci, ali i u gradovima i opštinama širom Republike Srpske. Informacije o paketima, ulaznicama i prodajnim mjestima su na društvenim mrežama (@NektarPulsFest) i na www.pulsfest.com.

        Osjeti puls prirode, zvuka i okusa – dođi 28. i 29. juna 2019. u NP Kozara!

KV

PrethodniUmjesto da ubiru plodove, poljoprivrednici zbrajaju štetu (video)
SlijedećiKK „Hunters“ ZLATO NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U BEČEJU