-1.2 C
Prijedor
Utorak, 28 Marta, 2023

Nektar Puls Fest akcija

Najnovije vijesti

Pola karte plati, sa društvom na Nektar Puls Fest navrati

            Nektar Puls Fest organizuje posebnu akciju za sve studente i srednjoškolce u mjesecu maju! Uz jednu kupljenu kartu, drugu dobijate gratis. Povedite dragu osobu i uživajte u nestvarnom ambijentu Nacionalnog parka “Kozara” i uz najveća imena regionalne muzičke scene.

Dana 28. i 29. juna na Kozaru stižu: Električni orgazam, Partibrejkersi, Kerber, Fijasko, Kepa & Free Spirits (SMAK), S.A.R.S i Psihomodo pop.

I dalje besplatan kamp sa oko 10.000 mjesta, dostupan i obezbijeđen (besplatan) parking za oko 5.000 automobila, organizovan prevoz, uređena infrastruktura, ali i priroda koja oduzima dah, te hrana i piće poznati po svom kvalitetu i autentičnosti, nakon samo dva izdanja, svrstavaju Nektar Puls Fest u sam vrh regionalne festivalske ponude.

Festivalske ulaznice po cijeni od 15 KM (jednodnevna) i 25 KM (dvodnevna) su u prodaji putem servisa www.kupikartu.ba, na Trgu Krajine i Studentskom centru Nikola Tesla u Banjaluci, ali i u gradovima i opštinama širom Republike Srpske. Informacije o paketima, ulaznicama i prodajnim mjestima su na društvenim mrežama (@NektarPulsFest) i na www.pulsfest.com.

            Osjeti puls prirode, zvuka i okusa – dođi 28. i 29. juna 2019. u NP “Kozara”!

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!