Udruženje „Neven“ koje okuplja roditelje djece s  posebnim potrebama danas je Domu za starija lica poklonilo 300 zaštitnih maski sašivenih u dnevnom centru ovog Udruženja. Pravljenje maski pomoglo  je preduzeće „Nuti due“ koje je doniralo sredstva za nabavku materijala.

Znači stotinu maski  je za radnike , a dvije za korisnike  Doma. Toliko mi je drago što možemo biti na usluzi našim sugrađanima  i našim radom doprinijeti da se osjećaju sigurnije. Zahvalni smo i preduzeću „Nuti due“ koje je doniralo sredstva za nabavku materijala- rekla je Vesna Berić, predsjednica Udruženja „Neven“.

Ona je naglasila da su maske, a sašili su do sada oko 2.500,  besplatne i da ih mogu dobiti svi kojim su potrebne. – Naš rad je besplatan, no  nemamo sredstava da nabavimo materijal.- rekla je Berićeva. To je ujedno poziv dobrim ljudima da ukoliko mogu doniraju sredstva ili materijal kako bi se u „Nevenu“ nastavio ovaj human rad. Inače „Nevenove“ maske stigle su do brojnih pojedinica, ali i Doma zdravlja, bolnice, Komunalnog, „optimista“, Policijske uprave, ali i naše medijske kuće na čemu smo im posebno zahvalni.

M.Z.

PrethodniZABRANU I OGRANIČENJE KRETANJA PREKRŠILO 36 GRAĐANA
SlijedećiNEMA NOVOOBOLJELIH, JEDNA OSOBA IZLIJEČENA (video)