Četvrtak, 25. Aprila 2024.
9.8 C
Prijedor

NOVČANA POMOĆ ZA ČETIRI PORODICE

NAJNOVIJE VIJESTI

Povodom obilježavanja 9. januara Dana Republike Srpske i 14. februara Dana borca predstavnici Boračke organizacije grada Prijedora posjetili su danas četiri porodice i uručili im jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od po 150 KM.

Novčanu pomoć danas je dobio i Branko Vuleta, ratni vojni invalid. Kao pripadnik Vojske RS ranjen je u glavu decembra 1992. godine u Gradačcu.  Još veća nevolja zadesila ga je dvije godine kasnije, kada je obolio od multipla skleroze. Branko ima suprugu i dva sina, jedan je srednjoškolac, a drugi sa završenim fakultetom, trenutno nezaposlen.

Branko Vuleta
Branko Vuleta

– Ova pomoć mi puno znači. To je mali znak pažnje, da neko misli na nas. Ja često kontaktiram sa našom Boračkom organizacijom i uvijek su tu kada mi nešto zatreba – kaže Branko danas živi od invalidnine i penzije, koja nije dovoljna za njegovo liječenje.

Zoran Predojević
Zoran Predojević, predsjednik Boračke organizacije grada Prijedora

Zoran Predojević predsjednik Boračke organizacije grada Prijedora rekao je da su danas posjetili još tri porodice, porodicu ratnog vojnog invalida, poginulog borca i demobilisanog borca i uručili im novčanu pomoć.

M. Stegić

foto: Giga