11.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

NOVI PORAZ KOŠARKAŠICA “MLADOSTI”   

Najnovije vijesti

Košarkašice “Igmana”, u meču četvrtog kola Prve lige Republike Srpske u Istočnom Sarajevu, rezultatom 75:67, pobijedile su prijedorsku “Mladost”.  Trener “Mladosti” Srđan Golubović ističe da su rezultat kontrolisale tri četvrtine, a odbrana i napad bili su dobro sinhronizovani. U posljednjoj četvrtini znatno iskusnija ekipa „Igmana” došla je do pobjede. U timu “Mladosti” Milica Ćuk postigla je 26, Jelena Đurđević 19, a Snježana Kovač 16 koševa.

Predsjednik Nebojša Savanović kaže da su u zimskom prelaznom roku Klub pojačale Jelena Đurđević, Jovana Mrđa i Suzana Stupar. Uz podsjećanje da “Mladost”, ove godine, obilježava 35 godina rada, kaže da su ovo teška vremena za sport. Zahvalio se gradonačelniku Milenku Đakoviću za pomoć te “Arselor Mitalu” i direktoru FK “Rudar-Prijedora”, Vukašinu Đakoviću, koji su omogućili prevoz na utakmicu u Istočno Sarajevo.

Posljednjeplasirana “Mladost” u subotu dočekuje ekipu “Kozare” iz Gradiške. Utakmica se igra u Dvorani “Mladost” sa početkom  u  16 časova, a ulaz je slobodan.

M.Bogun