Predsjednik OFK „Braća Đurovski“, Zoran Petković: Zahvalni smo Mozzartu na pomoći u prikupljanju sredstava za obnovu fudbalskog igrališta koji koriste naše mlade nade uzrasta od pet do 17 godina

Uspješni mladi fudbaleri OFK „Braća Đurovski“ iz Prijedora već dugo treniraju na neuslovnom terenu punom rupa. Zbog toga su pokrenuli akciju prikupljanja novca za sanaciju kojoj se priključila i kompanija Mozzart donacijom od 1.000 KM. Podrška projektu „Teren za budućnost“ veoma je značajna za nade prijedorskog kluba, a čelnici nisu imali dilemu kome da se obrate za pomoć.

  • U javnosti smo više puta čuli da je Mozzart društveno odgovorna kompanija koja često pomaže raznim udruženjima, pojednicima i sportskim klubovima. Zbog toga smo im se obratili za donaciju kako bi skupili novac za sanaciju terena koji je u veoma lošem stanju, a koriste ga mladi fudbaleri uzrasta od pet do 17 godina- kaže predsjednik OFK „Braća Đurovski“, Zoran Petković.

Gde god se obnavljaju tereni, Mozzart prvi priskače u pomoć.

  • Ova donacija nam je veoma značajna, pomoći će nam sakupimo novac i stvorimo što bolje uslove za treninge, kako bi djeca imala priliku da napreduju i ostvare još bolje rezultate. Veoma smo srećni i zahvalni što nam Mozzart pomaže da ostvarimo taj cilj – kaže Petković.

Fudbalsko igralište u Prijedoru samo je jedan u nizu sportskih terena u čijoj obnovi učestvuje ova društveno-odgovorna kompanija.

  • Sa radošću smo se odazvali na poziv za pomoć Omladinskom fudbalskom klubu „Braća Đurovski“. Kada smo vidjeli da ovi mladi fudbaleri treniraju u veoma lošim uslovima, poželjeli smo da im pomognemo kako bi u budućnosti nastavili da nižu dobre rezultate. I u narednom periodu pomagaćemo klubove kroz sponzorstva, donacije u novcu i sportskoj opremi – kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart, Selma Salkanović.