6.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 26 Februara, 2024

NOVO RUKOVODSTVO GO SRS „Dr VOJISLAV ŠEŠELJ“

Najnovije vijesti

Gradski odbor Srpske radikalne stranke „Dr Vojislav Šešelj“ Prijedor izabrao je, na skupštini koja je održana prekjuče, 16. jula,  novo rukovodstvo, saopšteno je na konferenciji za medije koju je organizovala ova stranka.

Izabran je novi saziv Gradskog odbora koji broji 23 člana. Za predsjednika GO jednoglasno je izabran Žarko Kovačević, dugogodišnji član stranke i najmlađi predsjednik  GO od njenog osnivanja u Prijedoru.  Za potpredsjednike su izabrani Dragana Risović i Siniša Romić, dok je sekretar Dušan Popara.

Usvojene su i smjernice za daljnji rad i u potpunosti je reorganizovana stranačka struktura u Prijedoru. Iz ove stranke poručeno je da će se oni i dalje zalagati za normalizaciju i vraćanje moralnih načela u političke odnose.

Naglasili su da se neće odreći  osnovnih principa srpskih radikala, a to je jedinstvo i složnost u srpskom narodu i narodima u RS, kao i  principa pravne države i jednakih prava za sve građane. Novo rukovodstvo saopštilo je da će se svojim radom boriti protiv samovolje povlaštenih pojedinaca koji rade na štetu Republike Srpske, njenih institucija i društva u cjelini.

Novi sastav gradskog odbora i rukovodstvo uputio je izvinjenje člnanovima stranke koji su na bilo koji način  bili zapostavljeni od strane bivšeg rukovodstva.

Z.J.

foto: Giga