Srijeda, 24. Aprila 2024.
7.8 C
Prijedor

“NOVOGODIŠNJA BAJKA” OD 28. DO 31. DECEMBRA

NAJNOVIJE VIJESTI

“Novogodišnja bajka” naziv je manifestacije kojom će grad Prijedor u saradnji sa ovdašnjom Turističkom organizacijom obilježiti predstojeće praznike, najavila je danas vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za društvene djelatnosti grada Prijedora LJiljana Babić.
“Ove godine `Novogodišnja bajka` počinje 28. decembra i završava se 31. decembra dočekom Nove godine”, rekla je Babićeva na konferenciji za novinare u Prijedoru.
Ona je pozvala sugrađane da u dane “Novogodišnje bajke” posjećuju mali gradski trg gdje će se smjenjivati različiti sadržaji.

LJiljana Babić

“Turistička organizacija je i ove godine obezbijedila štandove da bi naši privrednici mogli predstaviti svoj prodajni asortiman, a u svečanom dijelu učestvuju sve četiri gradske osnovne škole svojim programom u jutarnjim časovima 29. decembra”, navela je Babićeva.

Doček dječije Nove godine je u petak, 30. decembra, od 11.30 do 12.30 časova, sa novogodišnjom čestitkom gradonačelnika, dječijim šampanjcem i 600 novogodišnjih paketića.

“Za doček Nove godine odlučili smo se za domaće snage. To je `Fantastik bend` i grupa `Tatu` uz nezaobilazni vatromet, tople sendviče i napitke. Pozivam sve građane grada Prijedora, koji tu veče ne budu negdje otišli, da dođu na mali gradski trg da zajedno proslavimo Novu godinu”, poručila je Babićeva.

Ona je najavila da će tradicionalne novogodišnje prijeme gradonačelnik Prijedora prirediti za novinare, vjerske zajednice, Udruženje penzionera, SUBNOR, savjete mjesnih zajednica i predstavnike privrednog i društvenog života.

izvor: srna