5.8 C
Prijedor
Srijeda, 7 Decembra, 2022

NPS: MANDAT KOJI OSVOJIMO JE MANDAT NARODA

Najnovije vijesti

Narodna partija Srpske zahvalila se građanima na podršci koju su pružili za vrijeme trajanja kampanje, naročito za konstruktivne razgovore o konkretnim pitanjima, poručeno je sa tribine ove stranke u Omarskoj. Kandidant NPS-a za Narodnu skupštinu RS Olivera Brdar Mirković rekla je da će mandat ove partije u parlamentu biti narodni mandat.

– Mandat koji ćemo osvojiti u NS RS ćemo vratiti građanima. To ćemo uraditi  na zajedničku korist, da to bude rješenje svih onih problema o kojima smo slušali u proteklom periodu – rekla je Brdar Mirkovićeva.

Kandidat NPS za NS RS Marina Gruban rekla je da ova partija podržava težnje stanovništva ovog kraja da Omarska postane opština.

–  Takođe, želim da pozovem građane da 2. oktobra glasaju za ljude koji su tu za svoj narod i među svojim narodom.  Da podrže Narodnu partiju Srpske, jer nama je svaki čovjek važan – poručila je Grubanova.

Nova radna mjesta i razvoj privrede, to je potrebno da se zadrže mladi, poručio je kandidat NPS za Narodnu skupštinu Zoran Janjić.

–  Zastupaću interese radnika u svim segmentima. Da im se sistemski povećaju plate, da imaju bolji život i oni i njihove pordice. I zastupaću interese mladih, da se onima koji nemaju obezbijede sredstva za dalje školovanje – izjavio je Janjić.

Iz NPS-a su pozvali građane da na izborima glasaju za Milorada Dodika za predsjednika RS,  te za Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Z.J.