Ovih dana širom prijedorske regije igraju se fudbalski susreti Kupova i baraža. Zanimljiv  susret baraža za popunu Četvrte lige fudbalskog saveza Područja Prijedor odigran je u Oštroj Luci gdje su se sastali domaći „Podgrmeč“, član Četvrte lige, i drugoplasirani klub  5.  lige „Rasavci“.

U zanimljivom susretu, pred više od 200 gledalaca, Podgrmeč je golovima Marka Janjetovića u 11. i Slavka Crnomarkovića u 28. minutu, došao u vođstvo od 2:0.

U nastavku tim iz Rasavaca zaigrao je angažovanije i golom Nemanje Kneževića iz 53 minuta smanjio na 2:1.

Predsjednik „Podgrmeča“ Radenko Đukić  očekuje povoljan  rezultat u revaš meču. Igrač „Rasavaca“ Dejan Novković kaže da su mogli do pobjede. Uvjeren je da će narednu sezonu Rasavčani igrati u Četvrtoj ligi.

Gledaoci iz Oštre Luke, Rasavaca, Gomjenice, Donjih Orlovaca i Prijedora s pažnjom su pratili ovaj meč i mogli su uživati u odbrana golmana oba tima.  

Nakon ove  utakmice „Podgrmeč“ se žalio Disciplinskoj komisiji saveza koja je, saznajemo, potvrdila rezultat susreta. Tim iz Oštre Luke, u ruku od tri dana, ima pravo žalbe Apelacionoj komisiji koja će donijeti konačnu odluku.

M.Bogun

PrethodniKADETI „RUDAR PRIJEDORA“ U MOSTARU: „PETARDA“ EKSPLODIRALA U MREŽI „GRADINE“
SlijedećiTENISKI „PRIJEDOR OPEN”: NAJBOLJI SUVIRĐONKOVA I LUDOŠKI (VIDEO)