Svoj rad, uspjeh i dostignuća učenici su predstavili na priredbi povodom 84. rođendana škole. U bogatom kulturno – zabavnom programu učestvovali su učenici raznih sekcija. Na ovaj dan su imali velike uloge.

– Veoma mi je drago što idem u ovu školu, jer je Petar Kočić veliki srpski pisac i ovom prilikom bih se zahvalio učiteljici Vesni Zekanović i drugim nastavnicima koji su me pripremili za ovo i mnogo više – rekao je učenik, Pavle Pejić.

Na osnovu dobrog rada, dobrih nastavnika i još boljih učenika, OŠ „Petar Kočić“ dobila je određene donacije za renoviranje postojećih i izgradnju novih kapaciteta. Ovakvim priredbama iskazuju veliku zahvalnost, objašnjava Gorana Bosančić, direktor škole. – Posebno sam srećna što smo ove godine zahvaljujući donaciji predsjednika Republike Srpske, Željke Cvijanović i donaciji pokrajine Trento, koju nam je obezbijedila Lokalna agencija Prijedor, renovirali mokre čvorove u malom dijelu škole. Ponosna sam što mogu da kažem da smo ušli u program saradnje Republike Srbije i Republike Srpske i unutar tog programa naša škola je izabrana za izgradnju sportskih terena i renoviranje unutrašnjih učionica i dijela krova. Dobijamo 200.000 evra – kaže Bosančićeva.

Ova škola broji oko 1.200 učenika raspoređenih u 53 odjeljenja.

V.R.

PrethodniIZABRANI POBJEDNICI PETE AJVARIJADE TRGOVAČKOG LANCA TROPIC I MOJ MARKET
SlijedećiAVANTURA PARK BOGATIJI ZA ZIP-LAJN U DUŽINI OD 250 METARA (video)