U prisustvu brojnih zvanica, saradnika i prijatelja, proslavljena je 11. godišnjica Programa ulaganja u lokalnu zajednicu /PULZ/ Kompanije “ArcelorMittal Prijedor”.

Prošle godine, obilježili su jubilej, 10 godina postojanja i rada, a za to vrijeme implementirano je 310 projekata, sa desetinama hiljada korisnika, sa ukupnom vrijednošću od preko 3,5 miliona KM i više od 9.000 volonterskih sati. Ti projekti su dali podršku i pomagali poboljšanja u najvažnijim segmentima društva kao što su zdravstvo, školstvo, razvoj lokalnih zajednica, kultura, umjetnost, mladi i sport.

Koordinator za komunikacije i društvenu odgovornost “ArcelorMittala Prijedor” Predrag Šorga rekao je da će raditi i dalje na istim temeljima i osnovama, a sve da bi dali svoj doprinos zajednici u kojoj rade, posluju i žive.

Na svečanosti povodom 11. rođendana PULZ programa Kompanije “ArcelorMittal Prijedor” brojni saradnici i prijatelji. Bila je to prilika za druženje i podsjećanje na sve one projekte koji su doprinijeli razvoju lokalne zajednice.

M.Stegić

PrethodniIZLOŽENO PREKO 700 EKSPONATA (FOTO i VIDEO)
Slijedeći ODRŽANO VEČE KULTURNOG STVARALAŠTVA (FOTO)