-1.2 C
Prijedor
Utorak, 7 Februara, 2023

OBRT U ISTRAZI INCIDENTA ISPRED NOĆNOG KLUBA “OPERA” U KOZARSKOJ DUBICI

Najnovije vijesti

Prijedorska policija u petak je saopštila kako su istragom utvrdili da je radnik obezbjeđenja G.G. teško povrijedio osamnestogodišnjeg Danila Lazića iz Kozarske Dubice ispred ugostiteljskog objekta u ovom gradu.

“Na početku istrage, prema preliminarnim informacijama, osumnjičeno lice je bilo M.J., ali nakon saslušanja svjedoka, izvršenog prepoznavanja istrage utvrđeno je da se radi o G.G.”, kazala je Zvezdana Alendarević, portparol CJB Prijedor.

Od radnika obezbjeđenja privremeno je oduzeta službena legitimacija pripadnika obezbjeđenja, rečeno je Srni u tom centru.

Protiv G.G. će biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo teška tjelesna povreda, koje je počinjeno 4. marta, pola časa iza ponoći.

Goran Bognar, drug pretučenog mladića i koji je s njim bio te noći, ispričao je za “Nezavisne” šta se dogodilo ispred noćnog kluba “Opera”.

“Konobar je pozvao izbacivače. Došao je jedan i izbacio Danila vani. Ja sam izašao vani s njima, ali sam u jednom trenutku krenuo nazad u lokal po cigare i onda je počelo. Oborili su ga na zemlju, gurali i bacali niz stepenice, a onda i tukli”, rekao je Bognar, koji kaže da je nakon toga prišao da pomogne drugu, nakon čega je, kako tvrdi, i sam povrijeđen.

“Otišli smo do vozila Hitne pomoći koje je Danila prevezlo u Dom zdravlja”, rekao je on.

Danilov otac ranije je za “Nezavisne” rekao da su njegovom sinu izbijena tri zuba, polomljena rebra, a glava sva u podlivima i čvorugama, te da ima posjekotine po čitavom tijelu.

izvor: nezavisne

foto: RTRS