-0.2 C
Prijedor
Ponedjeljak, 30 Januara, 2023

OD PRVOG MAJA BEZBJEDNIJE PREKO MOSTA U GOMJENICI

Najnovije vijesti

Radan Vukadinović, načelnik gradskog Odjeljenja za stambeno–komunalne poslove, najavio je  da će dio ograde na mostu u Gomjenici, u dužini od nekih desetak metara, koja je uništena u saobraćajnoj nesreći biti vrlo brzo popravljen, najvjerovatnije do prvomajskih praznika.

Radan Vukadinović, načelnik gradskog Odjeljenja za stambeno–komunalne poslove

– Bili smo na terenu napravili izvještaj, bio je i potencijalni  izvođač radova, i još samo čekamo zapisnik policijskih službenika PS za bezbjednost saobraćaja iz Prijedora.- rekao  je Vukadinović i dodao da  nesreće poput ove na svu sreću i nisu baš tako česte na području grada Prijedora.

Podsjećamo saobraćajna nesreća se dogodila u jutarnjim časovima, 25. aprila kada je BMW  kojim je upravljao Miljan R. (36)  iz Prijedora iz još neutvrđenih razloga sletio s puta Prijedor- Tomašica u naselju Gomjenica i zabio se u ogradu mosta. Vozač BMW je zadobio teške tjelesne povrede u predjelu glave i nalazi se na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje u Banjaluci, gdje je prema jučerašnjim informacijama „u stanju koje zahtijeva mehaničku ventilaciju.“

-Trenutno zdravstveno stanje pacijenta je stabilno, ali su sve dalje prognoze krajnje neizvijesne.- saopšteno je juče iz ove banjalučke Klinike. Uviđaj o nesreći obavili su policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja iz Prijedora. Na intervenciji, su, kako nam je potvrdio Nebojša Miljuš, komandir TVJ Prijedora, a  po pozivu Službe hitne pomoći, bili i prijedorski vatrogasci.

K.V.

foto: Giga