16.8 C
Prijedor
Četvrtak, 22 Februara, 2024

ODBOJKAŠICE “MAKARSKE” PREJAKE ZA “INOVU” I “PRIJEDOR”  

Najnovije vijesti

Odbojkaški klub “Prijedor”je u sklopu priprema za nastavak takmičarske sezone organizovao turnir na kojem su nastupile ekipe “Makarske” iz Hrvatske, “Inova” iz Banja Luke i domaći “Prijedor”.

U prvom susretu, odigranom u sali OŠ “Branko Ćopić”, iskusnija ekipa “Makarske” je rezultatom 3:1 pobijedila OK “Prijedor”.

Još ubjedljivije, sa 3:0, “Makarska“ je trijumfovala u susretu sa Banjalučankama. U trećem meču “Inova” je sa 3:1  pobjedila  OK “Prijedor. Gočće iz Makarske su prezadovoljne trijumfom, uzvratnom posjetom Prijedoru, a posebno  gostoprimstvom Prijedorčana, kaže trener Danijela  Vujčić.

Odbojkaški klub “Prijedor” je na ovom turniru, kako ističe Mila Dobraš,  nastupio sa podmlađenom ekipom obzirom da je pet djevojaka upisalo fakultet, a ponajbolja igračica Snježana Đurica prešla u redove premijerligaša “Gradačca” iz istoimenog mjesta.

Pred početak meča “Prijedor”- “Makarska” trener “Prijedora” Vlado Vuković  uručio je poklon treneru “Makarske” Danijeli Vujičić koja ističe dobru saradnju dva kluba.

U “trećem poluvremenu” uslijedilo je druženje učesnica Turnira i dobre najave da će i naredne godine ponovo doći u Prijedor.

M.Bogun