8.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 2 Oktobra, 2023

Održan Modno-scenski performans „Žena u životu jednog muškarca“ (video)

Najnovije vijesti

U Pozorištu Prijedor proteklog vikenda održan je Modno-scenski performans pod nazivom „Žena u životu jednog muškarca“. Manifestaciju je, kao i ranijih godina, organizovala naša sugrađanka, Jelena Govedarica, koja je, zajedno sa glumicom Jovanom Jelovac Cavnić, na zanimljiv način, ispričala priču o tome šta je žena u životu jednog muškarca.

Poruka priče je vrlo jasna, dodaje Govedarica. – Ego ne smije nikada da vas nadvlada. Ukoliko se to desi, onda ćete da ostanete sami u životu. Zato, pravite kompromise – poručila je ona.

Glumica Jovana Jelovac Cavnić kaže da je do saradnje sa Jelenom došlo tako što su se upoznale u Beogradu, prilikom snimanja televizijske emisije. Ne krije zadovoljstvo učešćem u jednom ovakvom projektu. – Mnogo sam srećna što me Jelena dovela u Prijedor. Divan je grad, divni su ljudi, a divna je i Jelena – smatra ona.

Na reviji su predstavljene maturske haljine Snježane Vujinović, kolekcije „Unska rapsodija“ modne kreatorke Brane Čavić, dok je mušku kolekciju predstavio poznati beogradski dizajner Vladimir Di Krupski. On je poručio da je najbitnije da budemo svoji i drugačiji. – Došao sam da predstavim svoju kolekciju i da podržim Jelenu. Uvijek se mora nešto raditi, ne samo kada je riječ o garderobi, već uopšte na izgledu – rekao je Di Krupski.

Na reviji su učestvovala i djeca ometena u razvoju i njihovi roditelji. Gromoglasnim aplauzima nagrađena je Sara Prelević iz Podgorice, majka bliznakinja Irme i Ilde, koje boluju od Daunovog sindroma. – Jako mi je drago što prisustvujem ovoj reviji. Svi su predivni i nadam se da ćemo opet imati priliku da sarađujemo – istakla je Sara.

Ovo je 54. put kako Jelena Govedarica organizuje Modno-scenski performans. Generalni pokrovitelj događaja je Grad Prijedor.

B.D.