-5.2 C
Prijedor
Utorak, 7 Februara, 2023

ODRŽAN PRVI ROK FEST “KOZARA U SRCU” (FOTO GALERIJA+VIDEO)

Najnovije vijesti

Pred više hiljada ljubitelja rok muzike sinoć je na stadionu  na Benkovcu održan prvi rok fest ‘'Kozara u srcu” na kojem su nastupile grupe ”Tatu”, ”Nolimit nau”, Fijasko”, ”Osvajači”, Atomsko sklonište”, ”Kerber” i ”Bijelo dugme”.

Zbog otkazivanja prve koncertne večeri ovog festa, koji je trebao biti održan u srijedu, sinoćni je trajao punih sedam sati.

Iako je prvi put jedan ovakav muzički događaj organizovan na ovoj lokaciji, publika i muzičari su istakli veoma dobru i uspješnu organizaciju cjelovečernjeg koncerta.

Organizator ovog festa Dražen Vrhovac rekao je da je prvi rok fest na Kozari protekao uspješno i da nije bilo primjedbe na nastup grupa, kao i samu organizaciju.

Dražen Vrhovac, direktor “Fantazi produkcije” i organizator

-Rok je pobjedio. Festival je uspio i nadamo se da će ovo prerasti u  tradiciju. Posebno me raduju izjave učesnika koncerta da su na Kozari doživjeli jednu takvu pozitivnu energiju, koju će pamtiti i zbog koje su nastojali dati sve od sebe kako bi ostavili što bolji utisak pred publikom- rekao je Vrhovac, zahvaljujući se svima koji su pomogli realizaciju ove manifestacije.

Pozitivna atmosfera na koncertu oduševila je i Gorana Bregovića koji je izrazio zadovoljstvo što nastupa na stadionu na kojem je prije četrdeset godina radio kao akcijaš.

-Benkovac danas izgleda onako kako i treba, a gledajući ovaj stadion sjetio sam se radne akcije i zemljanih radova koje sam kao omladinac zajedno sa ostalim akcijašima radio- rekao je Bregović.

izvor: Srna

foto: Giga