Održana godišnja skupština Udruženja penzionera (video)

U Prijedoru je održana redovna godišnja skupština Udruženja penzionera. Razmatran je izvještaj o radu u prošloj godini, a predočeni su planovi za 2019. Ukazano je i na probleme koji najviše muče ovu populaciju.

Slobodan Brdar, predsjednik Udruženja penzionera Prijedor

Slobodan Brdar, predsjednik Udruženja penzionera Prijedor rekao je da će unapređenje društvenog i socijalnog položaja penzionera, biti jedan od programskih prioriteta u narednom periodu. – Zahvaljujemo se podršci Gradske uprave koja svake godine pa i ove, dodjeljuje značajna sredstva za banjsko-klimatsko liječenje penzionera, jednokratnu novčanu  pomoć, te za djelimično učešće u troškovima za sahrane penzionera – rekao je Brdar.

Godišnjoj skupštini je prisustvovao i Rade Rakulj, predsjednik Udruženja penzionera RS. – Prijedorsko udruženje je jedno od uglednijih u RS i potpuno smo zadovoljni njihovom aktivnošću, često je upirano prstom u njihov dobar rad. Imaju podršku Gradske uprave, što je za svaku pohvalu – rekao je Rakulj.

Rade Rakulj, predsjednik Udruženja penzionera RS

Na području grada Prijedora uključujući i Oštru Luku živi 14.715 penzionera, od kojih je 12.780 članova gradskog Udruženja penzionera koje broji i oko 700 pridruženih članova.

M.Šodić

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!