12.8 C
Prijedor
Petak, 23 Februara, 2024

ODRŽANA REVIJA MODNOG NAKITA DRENKE VUČIĆEVIĆ  

Najnovije vijesti

Prva revija modnog nakita Drenke Vučićević održana je sinoć u Pozorištu Prijedor. Našim sugrađanima ona je poznata po „Nakitu Ninuškica Nina” – ručno rađenom nakitu koji plijeni pažnju mnogobrojnih Prijedorčanki.

img_3111

Osim što je decembar mjesec darivanja, za “Nakit Ninuškica Nina” je ovaj mjesec od posebnog značaja.

Kako kaže Drenka prije tri godine baš u ovom mjesecu u njenom stanu urađena je prva minđuša, nakon toga je nastala još jedna i tako u nedogled.

img_3137

Kada je inspiracija odradila svoje Drenka je imala želju da u svom gradu i to na crvenom tepihu predstavi svoj rad i ono što je čini srećnom. U tome je i uspjela.

-Najveća nagrada za stvaraoca je zadovoljan kupac. Tim motom sam se vodila od samog početka. Srećna sam što sam ostvarila ono što sam zamislila, uz pomoć moje porodice i dragih prijatelja koji su stali uz mene, da predstavim mojim sugrađanima rad koji me ispunjava – rekla je ona.

img_3172

Drenka je ponosna supruga, majka i baka. Kada je sve izvela na pravi put, iskoristila je vrijeme za sebe i posvetila se onom što je ispunjava – izradi modnog nakita.

img_3158

“Nakit Ninuškica Nina” za ove tri godine uselio se u skoro svaki grad Bosne i Hercegovine, pa je prošetao do Srbije, Slovenije, Italije, Austrije, Njemačke, Švedske, Meksika, daleke Amerike.

Više fotografija sa ovog događaja možete pogledati OVDJE!!!

M.Stegić

foto: Dragan Stojnić Giga