U organizaciji Omladinskog savjeta Prijedor i Urbanog udruženja mladih ovog vikenda održane su četvrte „Prijedorske omladinske igre“. Omladinci su se takmičili u košarci, malom fudbalu i stonom tenisu.

Ova manifestacija čiji je cilj promocija sporta i zdravog života, okupila je veliki broj mladih sa područja Prijedora: osnovce, srednjoškolce i one nešto starije. Nakon dva dana takmičenja proglašeni su i najbolji. Za zasluženu pobjedu dobili su priznanja i medalje.

U mini basketu najbolja je bila ekipa “Borac Drvar”, kod pionira ekipa “Faul kos”, kadeta “Dream Team”, a među djevojkama ekipa “Kume”. U malom fudbalu najbolja je bila ekipa “PUUM-OSP”.

U stonom tenisu u kategoriji do 13 godina Luka Javorić je osvojio prvo mjesto, u kategoriji do 18 godina najbolja je bila Dragana Rašula, a kod  seniora prvo mjesto osvojio je Srđan Šobot.

“Prijedorske omladinske igre” podržali su Grad Prijedor i Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS, te sponzori “Sport vision”, “Prijedorčanka” i “Glamur šatori”.

M.Stegić

PrethodniRADOVAN EGIĆ NOVI-STARI KNEZ (FOTO+VIDEO)
SlijedećiPOČEO VELIKOGOSPOJINSKI POST