0.8 C
Prijedor
Srijeda, 29 Marta, 2023

ODRŽANO “VEČE KULTURNOG STVARALAŠTVA” U GOMJENICI

Najnovije vijesti

„Veče kulturnog stvaralaštva”, posljednja manifestacija u sezoni 2016./2017. godina, održana je sinoć, (petak, 24. marta), u prepunoj sali društvenog doma u Gomjenici. U programu su nastupili učenici OŠ „Branko Ćopić “ Prijedor, Područno odjeljenje Gomjenica, folklorni ansambl KUD „Kozara“ iz Prijedora, etno grupa „Vile Petrova“, vokalna solistkinja Marijana Marković, slikari Nedeljka Vuković i Gojko Predojević.


„Veče kulturnog stvaralaštva“ otvorio je gradonačelnik Prijedora, Milenko Đaković, koji je istakao veliki značaj ove manifestacije, na kojoj se, protekle zime, u prepunim salama šest društvenih domova, predstavilo više stotina kulturnih stvaralaca, svih generacija.


Manifestacija je u potpunosti opravdala svoj cilj, a to je predstavljanje i podsticanje rada kulturnih stvaralaca uz „vraćanje“ kulturnih sadržaja u društvene domove.
Pokrovitelj „Večeri kulturnog stvaralaštva“ je Grad Prijedor, medijski pokrovitelj IPC „Kozarski vjesnik“ a prijatelji manifestacije: “Autotransport“ Prijedor i Tvornica keksa “MIRA”, članica KRAŠ grupe.

K.V.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!