Policijski službenici PS Prijedor  dva, PU Prijedor,  rasvijetlili su četiri krivična djela, tri krađe i jedno oštećenje tuđe stvari, sve počinjeno u periodu  od 30 marta do desetog maja ove godine. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili ova krivična djela u policiji su saslušana tri lica, nezvanično saznajemo da je riječ o Spasoji Jankoviću (56) iz Čelinca, te dvojici Prijedorčana Siniši Deliću (39) i Mustafi  Hodžiću.

Janković je 30 marta opljačkao jedan market u Prijedoru, a Delić počinio oštećenje tuđe stvari tako što je, kako nezvanično saznajemo, nogom razbio vrata Doma zdravlja na Urijama. Hodžić je u dva navrata pljačkao istu kuću, i to 6. i 10 maja, u vlasništvu K.S. iz Prijedora. Iz njegove kuće odnosio je alat, alatne mašine, trimer, kosilu, motorku…Osumnjičeni su pričinili štetu u iznosu od 2250 maraka.

-Nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, biće dostavljeni izvještaji protiv S.J. za počinjeno krivično djelo krađa, protiv  S.D. za počinjeno djelo oštećenje tuđe stvari dok će protiv lica M.H. biti dostavljen izvještaj za počinjena dva krivična djela krađa-navedeno je iz PU Prijedor.

K.V.

foto: Ilustracija

PrethodniPRIJEDOR I DALJE PREDNJAČI
SlijedećiOBAVJEŠTENJE IZ ELEKTRODISTRIBUCIJE PRIJEDOR