16.8 C
Prijedor
Nedjelja, 4 Juna, 2023

OŠTETILI FIRMU IZ TEOČAKA ZA 3.500 KM

Najnovije vijesti

Prijedorčanin čiji su inicijali N.K. osumnjičen je da je kao ovlašteni radnik društva ograničene odgovornosti /DOO/ iz ovog grada naplatio 3.500 KM avansa od preduzeća iz Teočaka, te da potom nije isporučio naručenu robu niti vratio novac, saopšteno je danas iz prijedorske Policijske uprave.
On je osumnjičeni da je 31. januara sklopio poslovni dogovor sa licima iz Teočaka čiji su inicijali Z.H. i E.H. koji su naručili drvne sortimente i građu vrijednu 7.040 KM, platili mu avans u gotovini, a robu nisu dobili.

Lice Z.K. je drugoosumnjičeno i tereti se da je kao odgovorno lice u firmi iz Prijedora, nevršenjem zakonom propisane dužnosti, omogućio licu N.K. da pribavi protivpravnu imovinsku korist na štetu lica i firme iz Teočaka.

Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor podnesen je izvještaj protiv lica N.K. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo prevara u privrednom poslovanju, a protiv lica Z.K. zbog sumnje da je počinilo krivično djelo zloupotreba položaja odgovornog lica.

SRNA

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!