10.8 C
Prijedor
Nedjelja, 3 Marta, 2024

OSUMNJIČEN DA JE POČINIO PET KRIVIČNIH DJELA

Najnovije vijesti

Protiv muškarca čiji su inicijali Jasmin. K. /21/ iz Prijedora biće dostavljen izvještaj Okružnom tužilaštvu jer je osumnjičen da je na području Kozarca tokom ove godine počinio pet krivičnih djela.
Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni tokom ove godine u više navrata iz objekta garaže u privatnom vlasništvu u Kozarcu otuđio određenu količinu alatnih mašina /bušilica i brusilica/ i alata, čime je počinio krivično djelo krađa, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

“Osumnjičeni se tereti da je u noći 3. oktobra sa maloljetnim licem iz Kozarca sa radne mašine-bager otuđio dva akumulatora”, dodaje se u saopštenju iz Policijske uprave Prijedor.

U septembru je osumnjičeni, zajedno sa maloljetnim licem iz Kozarca, pokušao da izvrši krivična djela teška krađa u kući u vlasništvu lica B.M. i garaži u vlasništvu lica A.Ć, u čemu je spriječen aktiviranjem alarmnog sistema na ovim objektima.

“Osumnjičeni je počinio i krivično djelo oštećenje ili uništenje tuđe stvari pričinivši oštećenja na objektu kuće u vlasništvu lica I.I. iz Kozarca”, navode iz policije.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom tužilaštvu u Prijedoru, protiv osumnjičenog Jasmina .K. biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela.

izvor: Srna

foto: Ilustracija