Duško Milanović (57 ) i njegov sin Ognjen (17), koji su se u ponedjeljak u večernjim časovima otrovali ugljen-dioksidom, nisu više u komi i odvojeni su od aparata za mehaničku ventilaciju. Potvrđeno je to iz Univerzitetsko- kliničkog Centra RS u Banjaluci gdje su zbrinuti na Klinici za intenzivnu medicinu za nehirurške grane.

– Pacijent D. M. (1961) je trenutno svjestan i odvojen je od aparata za mehaničku ventilaciju. Pacijent O.M. (2000) je takođe trenutno svjestan i odvojen je od aparata za mehaničku ventilaciju. Sve dalje prognoze u vezi sa njihovim zdravstvenim stanjem su preuranjene – navedeno je danas iz  Univerzitetsko-kliničkog centra.

Milanovići su se otrovali ugljen-dioksidom u krugu „Prijedorčanke“ prilikom čišćenja cisterne s voćem. Ognjenu je u jednom trenutku upao mobilni telefon u cisternu. Otišao je po njega i odmah izgubio svijest, kao i otac koji je u cisternu ušao kako bi mu pomogao. Oca su iz cisterne izvukli radnici, a prema riječima Nebojše Miljuša, komandira prijedorskih vatrogasaca, u zajedničkoj akciji, nedugo nakon toga, izvučen je i sin.

KV

PrethodniZavršen temelj nove kuće za porodicu Milinković (video)
SlijedećiSutra počinje rukometni turnir veterana (video)