3.8 C
Prijedor
Srijeda, 29 Novembra, 2023

“OTADŽBINA ZOVE” – NE DOZVOLITI PREKRAJANJE IZBORNE VOLJE NARODA SRPSKE

Najnovije vijesti

U Banjaluci će danas biti održan narodni skup “Otadžbina zove” sa koga će biti poručeno da se neće dozvoliti prekrajanje izborne volja naroda Republike Srpske. Skup će biti održan u Parku Mladen Stojanović u Banjaluci od 18.00 časova, u organizaciji SNSD-a i stranaka koalicije.

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je ranije da će se Republika Srpska i ovaj put oduprijeti opasnim namjerama stranaca i opozicije, koji bi uz pomoć nezakonitih odluka CIK-a da stvore stanje haosa i nestabilnosti u Republici Srpskoj”.

Prema njegovim riječima, srpski narod je na održanim izborima jasno rekao svoj stav i podržao politiku koju on zastupa.

“Nikakve manipulacije ne mogu promijeniti volju stotina hiljada građana koji su dali svoj glas za jaku i stabilnu Republiku Srpsku”, naglasio je Dodik.

Udruženje veterana “Garda Panteri” pozvalo je svoje članove i sve patriote u Republici Srskoj da podrže skup “Otadžbine zove”, istakavši da je Republika Srpska skupo plaćena da bi se pojedini neozbiljni političari igrali.

Udruženje “Garda Panteri” smatra da opozicija u Republici Srpskoj, koja se ne miri sa izbornim porazom, može Republiku Srpsku da gurnu u haos i neizvjesnost.

SRNA, Foto: RTRS