12.8 C
Prijedor
Četvrtak, 28 Septembra, 2023

OTKRIVENA IMPROVIZOVANA LABORATORIJA ZA MARIHUANU  

Najnovije vijesti

U stambenom objektu u Kozarskoj Dubici koji koristi lice čiji su inicijali P.P. policija je pronašla improvizovanu laboratoriju za uzgoj marihuane.
Improvizovanu laboratoriju činili su podmetači sa vazama, folije, rebraste cijevi od folije sa žičanim spiralnim umetkom, ambalaže od stiropora, tragovi marihuane i stabljika kanabisa.

“S obzirom na to da lice P.P. trenutno nije dostupno policijskim službenicima jer se ne nalazi na teritoriji BiH, kriminalistička obrada osumnjičenog za krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga, biće izvršena po pronalasku lica”, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor.

ПРИЈЕДОР, 16. ЈАНУАРА /СРНА/ - У стамбеном објекту у Козарској Дубици који користи лице чији су иницијали П.П. полиција је пронашла импровизовану лабораторију за узгој марихуане.

Prilikom kontrole lica A.T. i N.V. iz Prijedora policija je pronašla 1,95 grama marihuane i šest paketića sa 6,48 grama spida. Za drogu je utvrđeno da je nabavljena od lica A.K. iz Prijedora u čijoj kući je potom pronađeno 234,91 grama spida.

U pretresu stambenih prostorija koje koristi lice N.V. pronađeno je i oduzeto više plastičnih vrećica i folija sa tragovima marihuane i spida.

Okružnom tužilaštvu Banjaluka biće dostavljen izvještaj protiv A.T. i A.K. za počinjeno krivično djelo djelo neovlašćena proizvodnja i promet droge, dok će protiv lica N.V. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo omogućavanje uživanja droge.

Izvor: Srna

foto: CJB Prijedor