19.8 C
Prijedor
Četvrtak, 23 Marta, 2023

OTKRIVENI OSUMNJIČENI ZA ŠEST KRIVIČNIH DJELA

Najnovije vijesti

Službenici Policijske stanice Prijedor jedan, kriminalističkom obradom više lica rasvijetlili su šest krivičnih djela iz oblasti opšteg kriminaliteta počinjenih na području ovog grada, saopšteno je danas iz prijedorske Policijske uprave. U saopštenju je navedeno da se lice iz Prijedora čiji su inicijali Š.LJ. /69/ tereti da je između 26. i 30. marta u Prijedoru počinilo krađu čime je lica čiji su inicijali K.D. i A.G. oštetilo za 150 KM.
“Lice iz Prijedora čiji su inicijali M.J. /22/ tereti se da je 10. aprila u Prijedoru počinilo krađu i na taj način za 2.000 KM oštetilo lice čiji su inicijali V.M”, navedeno je u saopštenju.
Lice iz Oštre Luke čiji su inicijali R.M. /24/ tereti se da je 18. marta u Prijedoru počinilo krađu i tako za 100 KM oštetila lice čiji su inicijali D.R.
U saopštenju je navedeno da se i lice iz Prijedora čiji su inicijali M.O. /36/ tereti da je između 14. i 15. aprila počinilo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i na taj način za 500 KM oštetilo lice čiji su inicijali K.A. Lice iz Prijedora čiji su inicijali M.E. /27/ tereti se da je 7. aprila počinilo krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu maloljetnog lica iz Prijedora čiji su inicijali B.A. U saopštenju je navedeno da se lice iz Oštre Luke čiji su inicijali G.M. /33/ tereti da je u srijedu, 8. maja, u Prijedoru počinilo krađu na štetu lica iz ovog grada čiji su inicijali B.D. Protiv ovih lica, po dokumentovanju i kompletiranju predmeta, Tužilaštvu BiH će biti dostavljeni izvještaji za krivična djela koja su počinili.

/SRNA/

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!