Službenici Policijske stanice Prijedor jedan, kriminalističkom obradom više lica rasvijetlili su šest krivičnih djela iz oblasti opšteg kriminaliteta počinjenih na području ovog grada, saopšteno je danas iz prijedorske Policijske uprave. U saopštenju je navedeno da se lice iz Prijedora čiji su inicijali Š.LJ. /69/ tereti da je između 26. i 30. marta u Prijedoru počinilo krađu čime je lica čiji su inicijali K.D. i A.G. oštetilo za 150 KM.
“Lice iz Prijedora čiji su inicijali M.J. /22/ tereti se da je 10. aprila u Prijedoru počinilo krađu i na taj način za 2.000 KM oštetilo lice čiji su inicijali V.M”, navedeno je u saopštenju.
Lice iz Oštre Luke čiji su inicijali R.M. /24/ tereti se da je 18. marta u Prijedoru počinilo krađu i tako za 100 KM oštetila lice čiji su inicijali D.R.
U saopštenju je navedeno da se i lice iz Prijedora čiji su inicijali M.O. /36/ tereti da je između 14. i 15. aprila počinilo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i na taj način za 500 KM oštetilo lice čiji su inicijali K.A. Lice iz Prijedora čiji su inicijali M.E. /27/ tereti se da je 7. aprila počinilo krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu maloljetnog lica iz Prijedora čiji su inicijali B.A. U saopštenju je navedeno da se lice iz Oštre Luke čiji su inicijali G.M. /33/ tereti da je u srijedu, 8. maja, u Prijedoru počinilo krađu na štetu lica iz ovog grada čiji su inicijali B.D. Protiv ovih lica, po dokumentovanju i kompletiranju predmeta, Tužilaštvu BiH će biti dostavljeni izvještaji za krivična djela koja su počinili.

/SRNA/

PrethodniZAKLЈUČCI GRADSKOG ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE
SlijedećiRudarski fakultet: OBILJEŽENE 22 GODINE RADA