10.8 C
Prijedor
Nedjelja, 3 Marta, 2024

„OTPISANI“ POBJEDNICI TRKE U BANJALUCI  

Najnovije vijesti

Atletičari tima “Otpisani” iz Prijedora uspješno su počeli 2018. godinu. Oni su bili najuspješniji na uličnoj trci “Trčimo za Srpsku” u Banjaluci. Na stazi dugoj tri kilometra, pobijedio je perspektivni Saša Dobrijević, a drugi je bio jedan od najboljih mlađih seniora u regionu, Božidar Vujić, koji je sanirao nedavnu povredu koljena.

Saša Dobrijević, najuspješniji na uličnoj trci “Trčimo za Srpsku” u Banjaluci

– Pred kraj trke, smogao sam snage i pobijedio svog klupskog kolegu Vujića, koji je vodio trku cijelo vrijeme. Povreda koljena je učinila svoje, a on je od mene bolji na duže staze – kazao je Dobrijević.

Iskusni Slaviša Bunić, zbog poslovnih obaveza, nije učestvovao na ovoj trci. “Otpisani”, treću godinu uzastopno, potvrđuju kvalitet uprkos činjenici da rade u otežanim uslovima, jer nemaju sponzore i finansiraju se zahvaljujući treneru i kolegi Slaviši Buniću.

– Nadamo se da će, u skorije vrijeme, da nas neko podrži, jer došli smo na taj nivo da bez boljih uslova nećemo moći napredovati. Ove godine, kao i prošle, nećemo otići na Kup evropskih šampiona u Portugal, iako smo se izborili za to prestižno takmičenje osvajanjem titule državnog prvaka u krosu. Optimista sam, bez obzira na okolnosti. Nećemo odustati, s obzirom da možemo biti najbolji klub u BiH. Imamo potencijala, volje, želje, neće ovako biti dovijeka. Moraju doći bolja vremena – nada se Bunić.

M.Bogun