Četvrtak, 25. Aprila 2024.
11.8 C
Prijedor

OTVOREN KONKURS ZA OBUKU IZ PLANIRANJA LOKALNOG RAZVOJA

NAJNOVIJE VIJESTI

Udruženje “Program Prijedor” iz Trenta i Agencija lokalne demokratije Prijedor /ALD/ objavili su danas konkurs za odabir kandidata za učešće u obuci “Participativno planiranje lokalnog socio-ekonomskog razvoja”.
Obuka za 16 učesnika biće realizovana od 18. do 22. aprila u Prijedoru, a od 2. od 6. maja u italijanskom gradu Trentu.

Uslovi za učešće u konkursu su završena srednja škola, državljanstvo BiH, spremnost za rad u grupi i širenje dobrih međuljudskih odnosa, te da kandidat ima između 18 i 40 godina i da poznaje područje Prijedora.

Prednost će imati kandidati koji se služe engleskim jezikom, koji su upoznati sa temama participativnog lokalnog razvoja ili su učestvovali u projektima međunarodne ili međukulturalne saradnje, a ranije u aktivnostima Udruženja “Program Prijedor” iz Trenta.

Ovo udruženje snosi troškove putovanja, smještaja i hrane učesnika u danima obuke u pokrajini Trentino.

Tokom dijela obuke u Italiji, osim predavanja, biće organizovani i obilasci, sastanci i radionice o praktičnim iskustvima u teritorijalnom planiranju u Trentinu.

Zainteresovani kandidati prijavu sa biografijom, fotokopijom lične karte i motivacionim pismom mogu da do 4. marta dostave  isključivo putem imejl adrese ldaprijedor@aldaintranet.org sa naznakom “Prijava na konkurs”.

izvor: Srna

foto: fb