10.8 C
Prijedor
Nedjelja, 3 Marta, 2024

OTVOREN „TROPIC MARKET URIJE“ – POSAO ZA 104 RADNIKA (FOTO i VIDEO)

Najnovije vijesti

Domaći trgovački lanac “Tropic”, otvorio je danas svoju 56. poslovnu jedinicu u prijedorskom naselju Urije, na adresi Kozarska b.b. Prijatan prostor u kojem će se kupci zaista osjećati kao kod kuće i koji  predstavlja spoj marketa, tržnice i restorana u jednom! Posao je dobilo 104 radnika.

Buduće kupce očekuje bogata ponuda, odlične cijene i vrhunska usluga, kao i niz akcijskih pogodnosti i poklona. U “Tropic marketu Urije” pored uvijek svježeg voća, povrća i mesa, uz širok asortiman dostupnih artikala, u ponudi se nalazi svježa riba, kao i preko 40 vrsta gotovih jela, po povoljnim cijenama.

Danas će prvih 5.000 kupaca na poklon dobiti Tropic cekere, svaki 500. kupac ponijeće kući mobilni telefon, a svi oni koji obave kupovinu u iznosu od 100 KM i više, moći će da zavrte „Kolo sreće“ i da osvoje jedan od vrijednih poklona. Najmlađi posjetioci novog “Tropic marketa Urije” uživaće u cjelodnevnom animatorskom programu i druženju sa Deda Mrazom, Snješkom Bijelićem i Irvasom. Tačno u 17.00 časova zakazano je druženje uz slavljeničku tortu.

Od danas do 17. decembra, svaki 100. kupac obaviće besplatnu kupovinu, a oni koji obave kupovinu u vrijednosti od 50 KM i više, osvojiće jedan od poklon paketa. U toku ovog mjeseca kupce očekuju brojne promocije i degustacije, kao i nagradna igra, a uz to akcijski i novogodišnji katalog.

Svratite do “Tropic marketa Urije”, jer isplati se!

M.Stegić

foto: Giga